Retail and Property Expo | Repex

Klijent:

Edge d.o.o.

Naziv projekta:

Repex

Vrsta usluge:

Izrada web stranica

Godina realizacije:

2023

Problem

Repex je vodeći događaj u Zapadnom Balkanu posvećen revolucionariziranju svijeta maloprodaje i nekretnina. To je mjesto gdje inovativni proizvodi susreću donositelje odluka, i gdje izlagači mogu predstaviti svoje proizvode publici koja s nestrpljenjem očekuje sljedeću veliku stvar.

U svrhu prezentacije događaja te funkcionalnog upravljanja interakcijom sa učesnicima. Kompanija Edge d.o.o. je angažovala digitalnu agenciju Indat za izradu web stranice koja bi to i omogućila. Osim prezentacijskog dijela kao imperativ se nametnula i izrada funkcionalnog dijela web stranice koji bi omogućio upravljanje sa interakcijom sa učesnicima od prijave učesnika do zakazivanja sastanaka između njih.

Obzirom da je Repex internacionalni događaj kompletan sadržaj se morao prikazati na dva jezika, engleskom i bosanskom.

Rješenje

Da bismo omogućili kompaniji Edge d.o.o. da prezentira događaj te efikasno upravlja interakcijom sa učesnicima Repex-a, naš tim je razvio robustnu web platformu koja integrira nekoliko ključnih funkcionalnosti.

Prvo, implementirali smo napredni sistem za registraciju učesnika koji automatski obrađuje prijave i pruža korisnicima brz i jednostavan način za uključivanje u događaj. Ovaj sistem je dizajniran da bude intuitivan i lako pristupačan s bilo kojeg uređaja, omogućavajući učesnicima da se registruju i dobiju sve potrebne informacije o događaju.

Da bi se povećala interakcija i angažman, web stranica sadrži i interaktivni direktorij svih izlagača, koji nudi detaljne informacije o svakom učesniku, uključujući opise djelatnosti registrovane kompanije i direktne kontakte. Ova funkcija olakšava posjetiocima da identificiraju i planiraju sastanke s izlagačima čiji proizvodi ili usluge najbolje odgovaraju njihovim interesima.

Dodatno, kako bi se omogućilo efikasno zakazivanje sastanaka između izlagača i donositelja odluka, razvili smo prilagođeni modul za zakazivanje sastanaka. Ovaj modul omogućava korisnicima da pregledaju zakažu sastanke direktno kroz web platformu.

Web stranica je optimizirana za SEO kako bi se osiguralo da Repex lako pronađu oni koji traže relevantne događaje u industriji maloprodaje i nekretnina. Poboljšana mobilna responzivnost osigurava da je stranica dostupna i funkcionalna na svim uređajima, što je ključno za ciljanje profesionalaca koji su često u pokretu.

Rezultat je sveobuhvatna web platforma koja ne samo da olakšava upravljanje događajem i poboljšava korisničko iskustvo, već također povećava vidljivost i dostupnost događaja, privlačeći veći broj učesnika i posjetitelja.