web rješenja

Indat web dizajn mockup

IZRADA
WEB STRANICA

Napravite novu ili unaprijedite postojeću web stranicu na način koji vas približava vašim klijentima. Predstavite svoje proizvode i usluge na najbolji mogući način. Nakon što vaš potencijalni klijent posjeti web stranicu vaše kompanije stvara se prilika da ga impresioniramo. Tu na red dolazi naš dio posla.


IZRADA
WEB APLIKACIJA

Mnoge procese koji se odvijaju u stvarnom svijetu moguće je upotrebom tehnologije pojednostaviti, ubrzati i učiniti dostupnijim korisnicima. Indat izradom web aplikacija pomaže svojim klijentima da potrebne funkcionalnosti učine značajno pristupačnijim njihovim korisnicima.

Indat web dizajn mockup

Indat web dizajn mockup

IZRADA
WEB SHOPOVA

Učinite vaše proizvode dostupnim svojim kupcima u svakom trenutku. E-trgovina nije budućnost to je sadašnjost. Indat izrađuje web prodavnice prilagođene poslovanju svojih klijenata te učestvuje u prilagođavanju poslovnih procesa i integraciji e-trgovine u sistem poslovanja svojih klijenata.


SEO
OPTIMIZACIJA

Sve potrebne informacije koje trebaju ljudima, danas se većinom traže putem internet pretraživača. Naš posao je da vaša web stranica bude što bolje pozicionirana u rezultatima pretrage za ključne riječi koje su za vas bitne.

Indat web dizajn mockup

Indat web dizajn mockup

WORDPRESS
ODRŽAVANJE

Wordpress pokreće 35% svih web stranica na internetu. Indat svojim klijentima nudi uslugu održavanja wordpress web stranica što podrazumjeva provođenje svih aktivnosti koje su neophodne da web stranice funkcioniraju ispravno.

Želiš novu web stranicu?